Kom je bij ons werken?

Gezocht: Vriendelijke Aardappelbezorger

Heb je graag het stuur in handen, kom je vriendelijk over en kun je ook nog een beetje verkopen? Solliciteer dan op de baan als aardappelbezorger. We zijn namelijk op zoek naar een vriendelijke en betrouwbare collega die een vrachtwagenrijbewijs heeft (of dat wil halen) en warm wordt van direct klantcontact.

Fulltime | Wat doet een bezorger bij ons?

Als bezorger ben je het visitekaartje van onze boerderij. We hebben een grote groep vaste particuliere klanten die onze aardappels (door jou) aan de deur bezorgd krijgen. Je hebt dan direct en leuk contact met de klant. Ook leveren we onze piepers rechtstreeks aan supermarkten, groenteboeren en horecazaken. Jij bent onze bezorger, maar ook het eerste aanspreekpunt voor de AGF-Chefs en supermarktmedewerkers.

Dit neem je mee

  • Je bent vriendelijk en betrouwbaar. Kortom iemand waar we op kunnen bouwen.
  • Nauwkeurigheid bij het schrijven en invullen van de leverbonnen en bij het afrekenen van de aardappels aan de deur. Je werkt zelfstandig en krijgt veel vrijheid.
  • Je bent zuinig op je bus en de spullen die je meekrijgt. Natuurlijk ben je ook zuinig op onze klanten, als er eens iemand klaagt, weet jij die klacht goed af te handelen.
  • Een C-rijbewijs of de wil om dit rijbewijs te halen. Als je in de buurt van de boerderij in Spijk woont is dat handig.
  • Samen komen we verder. Dat hoef je niet alleen te doen, we hebben een heuse ‘chef-sfeer’.

Dit krijg je er voor terug

Je krijgt een baan met veel vrijheid, in een hecht team en met een leuk klantenbestand. Alles wat je over ons wilt weten, vind je op deze website. Je krijgt betaald volgens de CAO van Open Teelten. We zijn een familiebedrijf dat mensen boven processen stelt. Dus heb je wensen op gebied van overwerk, vrije dagen, ouderschapsverlof of andere zaken die voor jou belangrijk zijn buiten je werk om? Vertel het ons, daar passen we graag een mouw aan. De functie is in principe fulltime, maar mocht jij nou een goeie match zijn, dan is 4 dagen ook mogelijk. Tot slot hebben we een heuse chef-sfeer die zorgt voor de hapjes op de vrijdagmiddagborrels en die regelmatig wat leuks met het team organiseert.

Interesse?

Stuur je CV naar kim@vanzwollandbouw.nl. Verder is het fijn als je ons kunt vertellen waarom deze baan bij je past. Heb je moeite met het schrijven van een CV of een brief? Laat dan een audio-bericht achter via Whatsapp, bel ons persoonlijk op of maak een video: 06 1817 0259.

Vragen? Bel gerust.